szolgáltatásaink

Klímakészülékek telepítése
Mono, dual, multisplit készülékek, légcsatornás berendezések, folyadékhűtők, fan-coilok, légkezelők felszerelése, beüzemelése, teljes körűen, minden szükséges anyaggal.

Klímaszerelés
Ha a klímaberendezése nem hűt, csöpög, zörög, vagy bármi probléma van vele, akkor csak annyi dolga van, hogy a szerviz bejelentő menüpontunkból elérhető űrlapot kell kitöltenie és elküldenie. Ezt követően szervizes munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a javítási időpont egyeztetése céljából.

Klímakarbantartás
A klímaberendezések gyártói a garancia alapfeltételeként határozzák meg a időszakos karbantartást, minimum évente 1, de lehetőség szerint 2 alkalommal(ha ezt a gyártó másképp elő nem írja). Karbantartási szerződés megkötése esetén kedvezményes árakkal, rugalmas feltételekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A klímaberendezések várható élettartama 15-20 év, rendszeres karbantartás mellet, viszont a tartós elhanyagolás többletenergia fogyasztást, szélsőséges esetben nagy összegű javítást eredményezhet (kompresszorcsere). Szerződött ügyfeleink berendezéseinek meghibásodása esetén, soron kívül (akár 24 órán belül) megkezdjük a hiba kijavítását.

Tanácsadás
Bármilyen klímával, klímabeszereléssel kapcsolatban felmerült kérdésre megpróbálunk a teljesség igényével kielégítő választ adni, akár telefonon, akár személyesen, vagy e-mail formájában.

Helyszíni felmérés
Klímabeszerelés előtt mindenféleképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámszükségletről(pl. állványzat) és természetesen ez határozza meg pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is. Az egyszeri helyszini felmérés ingyenes.

Klímakészülékek telepítése
Mono, dual, multisplit készülékek, légcsatornás berendezések, folyadékhűtők, fan-coilok, légkezelők felszerelése, beüzemelése, teljes körűen, minden szükséges anyaggal.

Penész és gombamentesítés
A beltéri egységekben esetlegesen előforduló gombásodás és penészesedés megszüntetése, megelőzése. Elismert, kiváló minőségű anyagok felhasználásával tesszük gombafertőzés-mentessé készülékét.