Üdvözöljük a Tarcali Klíma Kft honlapján!

Tarcali Klíma Kft
Több, mint 15 éve foglalkozunk klímatizálással, kezdetekben egyéni vállalkozóként, 1997. óta Kft keretein belül. 2004-ben ISO 2001 minősítést kapott cégünk, ezzel is arra törekedve, hogy színvonalasabban, mindenben az Ön javát szolgáljuk. Fő foglalkozási területeink: klíma- és légtechnikai rendszerek telepítése, szervízelése, karbantartása, javítása, klímaszerelés, klíma beszerelés. Minden tekintetben odafigyelve a jogszabályokra, és környezetünk védelmére ( munkatársaink zöld kártyával rendelkeznek).
Zöld kártya: Csak a hűtőközegek kezelésére vonatkozó technológia elsajátításáról szóló arcképes igazolással rendelkező személy végezhet hűtőközeg kezelést, vagy bármilyen munkát a hűtőkör bármely részén, ami a hűtőközegnek a légkörbe kerülését okozhatja.
Ügyfeleink között kis- illetve nagyvállalatok egyaránt szerepelnek, s a lakossági igényeket is, kapacitásunkat figyelembe véve – rövid határidőn belül ki tudjuk elégíteni. A szükséges berendezéseket csak minősített szállítóktól vásároljuk, és mind a klímaberendezésekre, mind a telepítésre, javításra egy év garanciát vállalunk. A Tarcali Klíma Kft munkatársai mindent megtesznek azért, hogy minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal járuljanak hozzá az ügyfelek megelégedettségéhez.
Köszönjük,hogy ellátogatott oldalunkra:

Tarcali Zoltán
ügyvezető